Kush jemi ne

HERBAKOS SH.P.K e themeluar në vitin 2000, veprimtari primare ka përpunimin dhe paketimin e çajrave të filterizuar shtëpiak, frutave të egra pyjore, bimëve mjekësore, aromatike dhe erëzave të kuzhinës. Me moton “SHIJA E NATYRËS” , HERBAKOS është e përkushtuar që konsumatorit vendorë t’i servoi cilësinë më të lartë të prodhimeve bimore, të kultivuara në mënyrë organike dhe të grumbulluara në zona të pastërta ekologjike duke patur qëllim thelbësorë, ofrimin e një produkti të shendoshë dhe të sigurtë për konsumatorët.

Produktet

Shërbimet

Si pjesë e aktiviteteve tona të biznesit, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh.

ÇAJ

Paketimin e çajrave të filterizuar shtëpiak, frutave të egra pyjore, bimëve mjekësore, aromatike.

ERËZA

Paketimin e erëzave të kuzhinës.

KOKOS

Përpunimi dhe paketimi i Kokosit me ngjyra të ndryshme ushqimore.

Na Kontaktoni

Mesazhi juaj është shumë i rëndësishëm për ne.

Herbakos sh.p.k,
Veternik pn, 10000
Prishtinë - Kosovë
Tel. 044 / 049 - 220 693
Email: info@herbakos.com