Çaj Kamomil

Çaji i kamomilit ka efekt relaksues, është i mirë për tretje, zbutë dhembjen dhe poashtu ndihmon edhe për ngërçe. Për shkak të vetive të tij të mira, çaji i kamomilit përmirëson pamjen e lekurës dhe flokët i bën më të forta dhe më të shëndetshme.
Çaj Kamomil

Çaj Nana

Çaj Nana është shumë efikas në mjekimin e ftohjes, ndihmon tretjen, qetëson lukthin dhe zorrët. Gjithashtu ndikon mirë në sistemin nervor , ndikon ne rastet e kokëdhembjes dhe të përzierave.
Çaj Nana

Çaj Hibiskus

Nga pirja e përditshme e çajit të hibiskusit mund të përfitojnë njerëzit me tension të lartë të gjakut. Çaji i hibiskusit mund t'i ofrojë disa përfitime shëndetësore edhe për njerëzit me diabet të tipit 2. Poashtu sipas studimeve ekstrakti i hibiskusit mund të ndihmojë në mbajtjen e kolesterolit në kontrollë.
Çaj Hibiskus

Çaj Kaçe

Përdoret kundër skorbutit (Skorbuti shkaktohet nga mungesa e vitaminës C , Sëmundje që shfaqet me dobësi trupore të përgjithshme).
Çaj Kaçe

Çaj Uvin

Pengon zhvillimin dhe rritjën e mikroorganizmave në rrugët urinare dhe ka veti dezinfektuese. Përdorimi i pa kontrolluar dhe në doza të larta mund të shkaktojë glokozëri dhe demtimin e mëlqisë. Perdorimi i gjatë shkakton kapsllëkun.
Çaj Uvin

Çaj Hithri

Ka veti anti-hemorragjike , diuretike dhe preferohet kundër sëmundjës së sheqerit ( hipoglikemik) dhe anemive ( pagjakësisë).
Çaj Hithri

Çaj Mali

I mbledhur në bjeshkët tona, çaji i malit ka shije fantastike dhe posedon efekte mjekuese si: Ndihmon tretjen , largon kollën dhe nxjerrjen e gëlbazës , poashtu është efektiv edhe kundër sklerozës.
Çaj Mali

Çaj Mente

Përpos që ka shije dhe aromë të mirë , çaji i mentës ka edhe shumë veti mjekuese. Çaji i mentës është shumë efikas në mjekimin e ftohjes, ndihmon tretjen, qetëson lukthin dhe zorrët. Gjithashtu ndikon edhe në sistemin nervor , poashtu ne rastet e kokëdhembjes dhe të përzierave.
Çaj Mente

Çaj Majdanozi

Majdanozi është bimë e pasur me shumë elemente kryesore, që drejtpërdrejt ndikojnë në organizmin e njeriut.
Çaj Majdanozi

Çaj Nana me Limon

Ka veti qetësuese të sistemit nervor dhe neurozave kardiake. Ndihmon kundër pagjumësisë dhe largon katarret e zorrëve.
Çaj Nana me Limon

Çaj Bekunis

Çaj anti-kapsllëk , Zbutë simptomët e majasëllit.
Çaj Bekunis

Çaj Kantarion

Kantarioni, bima që shëron pothuajse gjithçka

Ka efekte në proceset metabolike , në sëmundjet e traktit tretës, të mëlqisë , tëmthit. Përmirson qarkullimin e gjakut dhe është i mirë kundër depresionit.
Çaj Kantarion

Çaj Cejloni

Çaji i zi ndikon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, zvogëlon rrezikun nga hemoragjia cerebrale. Studimet tregojnë se personat që konsumojnë tri gota çaj të zi në ditë , janë 11% më pak të rrezikuar nga sëmundjet e zemrës.
Çaj Cejloni

Çaj i Gjelber

Çaji i gjelbër ka veti të mëdha antioksiduese, zvogëlon rrezikun nga sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut, lehtëson tretjen, por ka ndikim të dobishëm edhe në lëkurë. Meqë permbanë edhe kafeinë, perdoret edhe si stiumulues. Është shumë i mirë edhe për dobësim dhe rekomandohet tek të gjithë personat që dëshirojnë të humbin kilogramët e tepërt.
Çaj i Gjelber

Çaj i Gjelbër me Limon

Çaji i gjelbër ka veti të mëdha antioksiduese, zvogëlon rrezikun nga sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut, lehtëson tretjen, por ka ndikim të dobishëm edhe në lëkurë. Meqë permbanë edhe kafeinë, perdoret edhe si stiumulues. Është shumë i mirë edhe për dobësim dhe rekomandohet tek të gjithë personat që dëshirojnë të humbin kilogramët e tepërt.
Çaj i Gjelbër me Limon

Çaj Kamomil me mjaltë

Çaji i kamomilit ka efekt relaksues , është i mirë për tretje , zbutë dhembjen dhe poashtu ndihmon edhe për ngërçe. Për shkak të vetive të tij të mira , çaji i kamomilit përmirëson pamjen e lekurës dhe flokët i bën më të forta dhe më të shëndetshme.
Çaj Kamomil me mjaltë

Çaj Fruta Mali

Çaji nga frutat e malit ka shije të këndshme , frutat e malit janë të pasur me antioksidantë dhe kanë përmbajtje të vitaminës C. Shumë studime tregojnë se frutat malore ofrojnë mbrojtje të shkëlqyeshme nga sëmundjet e zemrës , kancerit dhe shumë sëmundje tjera.
Çaj Fruta Mali

Çaj Boronicë

Çaji i boronicës ka një shije të shkëlqyer , është i pasur me vitaminën C, perdoret për rregullimin e nivelit të sheqerit në gjak si dhe në shërimin e infeksioneve urinare. Gjithashtu boronica ndihmon edhe në përmirësimin e shikimit duke e permirësuar qarkullimin e gjakut nëpër vena si dhe duke e përmirësuar gjendjen e kapilarëve.
Çaj Boronicë

Çaj Kamomil

Mjekët e rekomandojnë këtë çaj tek të gjithë personat që janë ftohur , kanë probleme me veshkë , apo u janë ftohur kanalet urinare. Ky çaj është shumë i shijshëm dhe në vete përmbanë shumë përbërës të dobishëm për shëndetin e njeriut.
Çaj Kamomil

Çaj Bliri

Çaji i boronicës ka një shije të shkëlqyer , është i pasur me vitaminën C, perdoret për rregullimin e nivelit të sheqerit në gjak si dhe në shërimin e infeksioneve urinare. Gjithashtu boronica ndihmon edhe në përmirësimin e shikimit duke e permirësuar qarkullimin e gjakut nëpër vena si dhe duke e përmirësuar gjendjen e kapilarëve.
Çaj Bliri

Çaj Hibiskus

Çaji nga frutat e malit ka shije të këndshme , frutat e malit janë të pasur me antioksidantë dhe kanë përmbajtje të vitaminës C. Shumë studime tregojnë se frutat malore ofrojnë mbrojtje të shkëlqyeshme nga sëmundjet e zemrës , kancerit dhe shumë sëmundje tjera.
Çaj Hibiskus

Çaj Mente

Përpos që ka shije dhe aromë të mirë , çaji i mentës ka edhe shumë veti mjekuese. Çaji i mentës është shumë efikas në mjekimin e ftohjes, ndihmon tretjen, qetëson lukthin dhe zorrët. Gjithashtu ndikon mirë në sistemin nervor , ndikon ne rastet e kokëdhembjes dhe të përzierave.
Çaj Mente

Çaj Hithri

#024628
Çaj Hithri

Çaj Mali

Çaji i kamomilit ka efekt relaksues, është i mirë për tretje, zbutë dhembjen dhe poashtu ndihmon edhe për ngërçe. Për shkak të vetive të tij të mira, çaji i kamomilit përmirëson pamjen e lekurës dhe flokët i bën më të forta dhe më të shëndetshme.
Çaj Mali

Çaj Kaçe

Çaji i kamomilit ka efekt relaksues , është i mirë për tretje , zbutë dhembjen dhe poashtu ndihmon edhe për ngërçe. Për shkak të vetive të tij të mira , çaji i kamomilit përmirëson pamjen e lekurës dhe flokët i bën më të forta dhe më të shëndetshme.
Çaj Kaçe

Çaj Melisë

Çaji i gjelbër ka veti të mëdha antioksiduese, zvogëlon rrezikun nga sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut, lehtëson tretjen, por ka ndikim të dobishëm edhe në lëkurë. Meqë permbanë edhe kafeinë, perdoret edhe si stiumulues. Është shumë i mirë edhe për dobësim dhe rekomandohet tek të gjithë personat që dëshirojnë të humbin kilogramët e tepërt.
Çaj Melisë

Çaj Sherebele

Nga pirja e përditshme e çajit të hibiskusit mund të përfitojnë njerëzit me tension të lartë të gjakut. Çaji i hibiskusit mund t'i ofrojë disa përfitime shëndetësore edhe për njerëzit me diabet të tipit 2. Poashtu sipas studimeve ekstrakti i hibiskusit mund të ndihmojë në mbajtjen e kolesterolit në kontrollë.
Çaj Sherebele

Çaj Kantarion

Çaji i zi ndikon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, zvogëlon rrezikun nga hemoragjia cerebrale. Studimet tregojnë se personat që konsumojnë tri gota çaj të zi në ditë , janë 11% më pak të rrezikuar nga sëmundjet e zemrës.
Çaj Kantarion

Çaj Mollë dhe Kanellë

Përpos që ka shije dhe aromë të mirë , ky çaj nuk përmban kalori dhe posedon tri efekte mjekuese: Pastron Organizmin nga helmet, përshpejton metabolizmin dhe ndihmon në humbje të peshës.
Çaj Mollë dhe Kanellë

Kush jemi ne

HERBAKOS SH.P.K e themeluar në vitin 2000, veprimtari primare ka përpunimin dhe paketimin e çajrave të filterizuar shtëpiak, frutave të egra pyjore, bimëve mjekësore, aromatike dhe erëzave të kuzhinës. Me moton “SHIJA E NATYRËS” , HERBAKOS është e përkushtuar që konsumatorit vendorë t’i servoi cilësinë më të lartë të prodhimeve bimore, të kultivuara në mënyrë organike dhe të grumbulluara në zona të pastërta ekologjike duke patur qëllim thelbësorë, ofrimin e një produkti të shendoshë dhe të sigurtë për konsumatorët.

Shërbimet

Si pjesë e aktiviteteve tona të biznesit, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh.

ÇAJ

Paketimin e çajrave të filterizuar shtëpiak, frutave të egra pyjore, bimëve mjekësore, aromatike.

ERËZA

Paketimin e erëzave të kuzhinës.

KOKOS

Përpunimi dhe paketimi i Kokosit me ngjyra të ndryshme ushqimore.

Na Kontaktoni

Mesazhi juaj është shumë i rëndësishëm për ne.

Herbakos sh.p.k,
Veternik pn, 10000
Prishtinë - Kosovë
Tel. 044 / 049 - 220 693
Email: info@herbakos.com